Πως να έρθετε

Αφού φτάσετε στον κόμβο της Εγνατίας Οδού (αν έρχεστε από τη νότια Ελλάδα μέσω της Ιόνιας Εθνικής Οδού) ή πάρετε την έξοδο της Εγνατίας Οδού προς Ιωάννινα (αν έρχεστε από τη Θεσσαλονίκη μέσω Εγνατίας Οδού) και στις δύο περιπτώσεις με κατεύθυνση τα Ιωάννινα, σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων θα βρείτε στα αριστερά σας, τη διασταύρωση «Περιφερειακή Οδός Ιωαννίνων» .

Εκεί στρίβετε αριστερά και μετά από 9-10 χιλιόμετρα, στο τέλος της Περιφερειακής Οδού, θα βρίσκεστε σε φανάρι απέναντι από το αεροδρόμιο ιωαννίνων. Εκεί στρίβετε πάλι αριστερά και αυτός είναι ο εθνικός δρόμος Ιωαννίνων – Ζαγοροχωρίων – Κόνιτσας.

Μετά από 14 χιλιόμετρα, στο χωριό Καρυές (ή Μεταμόρφωση), αμέσως μετά από μια μεταλλική πεζογέφυρα, υπάρχει πινακίδα για το κέντρο του Ζαγορίου, όπου θα στρίψετε δεξιά, ανεβαίνοντας το βουνό και απλά μείνετε στον κεντρικό δρόμο και ακολουθήστε τις πινακίδες για τα Ανώ Πεδινά. Η συνολική απόσταση από τις Καρυές μέχρι τα Άνω Πεδινά είναι περίπου 14 χιλιόμετρα.

Καθώς ανεβαίνετε τον κεντρικό δρόμο του χωριού στα δεξιά από το εστιατόριο «Σωτηρίου», αφού περάσετε την πλατεία με το άγαλμα και το καμπαναριό στο αριστερό σας χέρι και αφού περάσετε το Café Restaurant Dizaki στα δεξιά σας, στα 30 μ. παίρνετε τη δεξιά πλευρά του δρόμου και είναι η δεύτερη πόρτα στο αριστερό σας χέρι. Όταν βρίσκεστε στα Άνω Πεδινά, καλέστε μας στο +30 26530 71135 ή στο +30 6982 321 109 ή στο +30 6932 492 100 για να σας καθοδηγήσουμε προς στο χώρο στάθμευσης του Amaryllis Boutique Guest House.

Amaryllis Boutique Guest House - Πως να έρθετε
el
Μετάβαση στο περιεχόμενο