Τι Προσφέρει το Amaryllis

Πρωινό & Γεύματα - Προτάσεις Εκδρομών - Υπηρεσίες Θυρωρείου

Πρωινό & Γεύματα

Αφεθείτε σε μια μοναδική αισθητική και γαστρονομική εμπειρία ξεκινώντας τη μέρα σας με το πρωινό μας!
Το πρωινό μας είναι ποικίλο, υγιεινό και θρεπτικό. Όλα είναι χειροποίητα από εμάς καθημερινά, χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και διαφοροποιώντας τα ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Είναι πλούσιο και ικανοποιητικό και θα σας κρατήσει για τις καθημερινές δραστηριότητες που, στο Ζαγόρι, μπορεί να είναι αρκετά απαιτητικές.

Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τοπικών προϊόντων για να σας προσφέρουμε ένα μείγμα διαφορετικών γεύσεων κάθε μέρα, όπως η περίφημη “αλευρόπιτα” (μια τοπική σπεσιαλιτέ), φρεσκοψημένα αυγά, Quiche Lorraine γεμάτα με τοπικά μανιτάρια και γαλλικό brioche με ζάχαρη και κανέλα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις τηγανίτες μας με καρύδια και μέλι, πίτες γεμιστές με ρύζι και σταφίδες, σιμιγδαλόπιτες με κρέμα, χειροποίητα γλυκά και αλμυρά brownies και muffins, σπιτικές μηλόπιτες και άλλες λιχουδιές που αλλάζουν καθημερινά για να ταιριάζουν με αλλαντικά και τυριά, αφράτα κέικ, νόστιμες μαρμελάδες φτιαγμένες με εποχιακά φρούτα, τοπικό μέλι υψηλής ποιότητας και φρέσκο βούτυρο από την Ήπειρο , φρέσκοι χυμοί και σίγουρα καφές και τσάι της επιλογής σας. Για να έχετε μια καλή ημέρα!

Το πρωινό σερβίρεται είτε στην τραπεζαρία είτε στις αυλές του ξενώνα, με ελεύθερο ωράριο μετά τις 8:30 π.μ. μια επιλογή που όλοι οι επισκέπτες μας λατρεύουν πραγματικά! Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και πιο εξειδικευμένους χρόνους (πρόωρη έναρξη δραστηριοτήτων) κατόπιν αιτήματος.

Το δείπνο στον ξενώνα Amaryllis είναι σίγουρα μια εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσετε. Μπορείτε να παραγγείλετε επιλεγμένα καθημερινά πιάτα σε επίπεδο σεφ τοπικής παραδοσιακής κουζίνας, πολύχρωμες φρέσκες σαλάτες ή μια πιατέλα αλλαντικά και τυριά για να συνοδεύσετε με ένα μπουκάλι κόκκινο ή λευκό κρασί. Το Ζαγόρι βρίσκεται σε μια περιοχή με άφθονο κρέας υψηλής ποιότητας, ποταμίσια ψάρια και οστρακοειδή και φημίζεται για τις νόστιμες γλυκές και αλμυρές πίτες καθώς και τις χορταστικές σούπες του.
Μπορείτε να επιλέξετε την τραπεζαρία, τη βεράντα ή την άνεση του δωματίου σας. Μη διστάσετε να απολαύσετε το ποτό σας δίπλα στο ζεστό τζάκι μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα ή στις δροσερές αυλές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Προτάσεις Εκδρομών

Στο Amaryllis παίρνουμε τη φιλοξενία στα σοβαρά.

Είμαστε οι ίδιοι ταξιδιώτες και κατανοούμε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν οι τοπικές γνώσεις και η προθυμία να σας υπηρετήσουμε στην ταξιδιωτική σας εμπειρία.
Γνωρίζουμε κάθε σπιθαμή του τόπου μας και μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις και το γούστο σας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τη φύση, να δείτε χωριά, να αφιερώσετε χρόνο σε υπαίθριες δραστηριότητες, να δοκιμάσετε τοπική κουζίνα ή όπως είναι πιο συνηθισμένο, να συνδυάσετε κάποιες από αυτές τις επιλογές.

Είμαστε ντόπιοι και ξέρουμε κάθε σπιθαμή του τόπου.
Μπορούμε να σας δώσουμε λεπτομερείς συμβουλές, γραπτές διαδρομές και θα αφιερώσουμε χρόνο για να σας εξηγήσουμε κάθε απαραίτητη λεπτομέρεια για να απολαύσετε πραγματικά τις μέρες σας στο Ζαγόρι.
Στην πρακτική πλευρά μπορούμε αν το επιθυμείτε, να κλείσουμε δραστηριότητες για εσάς μέσω της Trekking Hellas, του πιστοποιημένου εξωτερικού συνεργάτη μας.

Θα έχετε το τηλέφωνό μας, για να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια των εκδρομών σας.

Τέλος, θα σας προτείνουμε εστιατόρια στη διαδρομή σας, που να ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και τα χρήματα που επιθυμείτε να διαθέσετε και θα σας ενημερώσουμε για τα καθημερινά πιάτα μας αν προτιμάτε να δειπνήσετε μαζί μας.

Υπηρεσίες Θυρωρείου

Είστε σε διακοπές και αυτό που όλοι θέλουμε όταν είμαστε σε διακοπές είναι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον χρόνο μας.

Αλλά συμβαίνουν πράγματα και μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα ή ανάγκες.
Μπορεί να είναι ένα προσωπικό αντικείμενο που ξεχάσατε να πάρετε μαζί σας, μια διατροφική απαίτηση που ξεχάσατε να μας αναφέρετε εκ των προτέρων, μια πρόταση για ένα ξενοδοχείο για τον επόμενο προορισμό σας, μια πρόταση για το πού να αγοράσετε τοπικά προϊόντα κατά τη διαμονή ή την αναχώρησή σας ή μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία σας.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας καλύψουμε όλα όσα μπορεί να εμφανιστούν, προφανώς χωρίς καμία χρέωση εκτός από το κόστος των αντικειμένων που θα σας φέρουμε. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για μια πλήρη ταξιδιωτική εμπειρία, ανεπηρέαστη από προβλήματα της τελευταίας στιγμής.
Amaryllis Boutique Guest House - Υπηρεσίες Θυρωρείου
el
Μετάβαση στο περιεχόμενο