Η Εμπειρία στο Amaryllis

Το Amaryllis είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα υψηλής ποιότητας γαλλικού στιλ Boutique Guest House.

Η διαμονή σας στο Amaryllis είναι ένας τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι θα απολαύσετε μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία στα Ζαγοροχώρια. Είμαστε κι οι ίδιοι ταξιδιώτες και κατανοούμε πλήρως τη διαφορά που μπορεί να προσφέρει η γνώση του τόπου, η θέληση να εξυπηρετηθούν οι προσωπικές ανάγκες και η προθυμία να προσφέρουμε μια πλήρη εμπειρία ταξιδίου.

Στο Amaryllis παίρνουμε τη φιλοξενία στα σοβαρά. Θα σας σερβίρουμε το πλούσιο παραδοσιακό χειροποίητο πρωινό μας την ώρα που προτιμάτε και θα σας παρουσιάσουμε τα καθημερινά πιάτα μιας περίτεχνης τοπικής κουζίνας. Θα σας φέρουμε αυτό το πραγματάκι που ξεχάσατε. Θα σας καθοδηγήσουμε στο πώς μπορείτε να εξερευνήσετε καλύτερα τα Ζαγοροχώρια, είτε ενδιαφέρεστε για δραστηριότητες, πεζοπορία, αξιοθέατα ή φαγητό. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τον επόμενο προορισμό σας και μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας εκ των προτέρων, πριν καν φτάσετε στην Ελλάδα.

Είμαστε ντόπιοι και γνωρίζουμε κάθε σπιθαμή του τόπου. Αφιερώνουμε χρόνο για να προτείνουμε διαδρομές και δραστηριότητες σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών μας. Μπορούμε να κλείσουμε δραστηριότητες για εσάς  μέσω των πιστοποιημένων εξωτερικών μας συνεργατών, να σας καθοδηγήσουμε στα καλύτερα εστιατόρια και να σας πούμε πού να αγοράσετε ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας στα Ζαγοροχώρια.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν εργαστεί, ζήσει και ταξιδέψει σε διάφορα μέρη του κόσμου με εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, την επικοινωνία και τη μαγειρική. Αγαπάμε πραγματικά τη φιλοξενία και πάντα κάνουμε το κάτι παραπάνω για να εξυπηρετήσουμε και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των επισκεπτών μας, με διακριτικό αλλά εξατομικευμένο τρόπο. Σας καλωσορίζουμε στα Ζαγοροχώρια και στο Amaryllis Boutique Guest house.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο